pureview    

Comunicate de presa si evenimente pe tema pureview

 • pureview. Nokia 808 PureView

  pureview

  Baia Mare, Maramures - 12 July 2012

  Comunicat de ELECTRO DISTRIBUTION S.R.L.

  ... pureview. Acest nou dispozitiv Nokia reprezinta o adevarata schimbare a regulilor jocului in ceea ce priveste capturarea imaginilor cu un telefon mobil. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: quickmobile , nokia , dslr , 41 mpx , nokia 808 pureview

  Vezi toate comunicatele de presa despre pureview

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul pureview.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la pureview. Informatiile despre pureview cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pureview, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la pureview, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.