Purtare abuziva

Definitie Purtare abuziva

Conform art. 250 Cod Penal, intrebuintarea de expresii jignitoare fata de o persoana, de catre un functionar public in exercitiul atributiilor de serviciu, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda.Lovirea sau alte acte de violenta savarsite in conditiile alineatului precedent se pedepsesc cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Purtare abuziva? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Purtare abuziva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Purtare abuziva. Definitiile termenilor despre Purtare abuziva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Purtare abuziva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Purtare abuziva.