Push media

Definitie Push media

Tehnica constand in impingerea informatiilor media catre consumator (acestea ajung la consumatori fara sa fi fost solicitate in mod expres). Exemple: publicitatea audiovizuala, publicitatea online, presa scrisa (difuzata prin abonament sau direct in cutiile postale) s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Push media? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Push media.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Push media. Definitiile termenilor despre Push media cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Push media, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Push media.