Push-Pull Strategy

Definitie Push-Pull Strategy

Promotie a unui bun sau serviciu, amandoua catre clientul final si membrii unui canal de marketing pentru a-i facilita fluxul de la producator la clientul final. Vezi Pull Strategy Push Strategy.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Push-Pull Strategy? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Push-Pull Strategy.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Push-Pull Strategy. Definitiile termenilor despre Push-Pull Strategy cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Push-Pull Strategy, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Push-Pull Strategy.