Pyramid Selling

Definitie Pyramid Selling

Sistemul de vanzari, acum illegal in Australia, in care membri unei organizatii structurate pe vanzari isi extrage venitul din vanzarea membrilor noi ai retelei de distributie (care platesc o taxa de inscriere), decat catre clientul final.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pyramid Selling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pyramid Selling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pyramid Selling. Definitiile termenilor despre Pyramid Selling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pyramid Selling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pyramid Selling.