Q2M    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Q2M

 • Q2M. RoNewMedia 6.0

  Q2M

  Bucuresti - 24 April 2012

  Comunicat de RENTROP & STRATON -GRUP DE EDITURA SI CONSULTANTA IN AFACERI S.R.L.

  Grupul romano-german Rentrop&Straton este partener Direct Marketing al editiei din acest an a RoNewMedia , cel mai important eveniment international dedicat Internetului organizat in Romania. Cu 17 ani de experienta in domeniu, lider de piata intr ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: internet , rentrop&straton , fokus digital services , ronewmedia , q2m , tandem call center

  Vezi toate comunicatele de presa despre Q2M

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Q2M.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Q2M. Informatiile despre Q2M cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Q2M, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Q2M, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.