qawwali    

Comunicate de presa si evenimente pe tema qawwali

 • qawwali. Recitaluri Anandita Basu de muzică sufi, qawwali, dans și meditație

  qawwali

  Bucuresti - 4 June 2014

  Comunicat de Asociatia SAHAJA YOGA - ROMANIA

  ... qawwali, dans și meditație susținut de artista de origine indiană Anandita Basu (vocal, harmoniu) și Mathieu Rimbert, Franța (tabla), ajunge duminică 8 iunie în România, unde vor avea loc ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , muzică sufi , sahaja yoga - romania , qawwali , anandita basu

  Vezi toate comunicatele de presa despre qawwali

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul qawwali.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la qawwali. Informatiile despre qawwali cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul qawwali, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la qawwali, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.