Vino în Promenada Mall să îţi iei premiul: un Ford Fiesta!

Sibiu - 26 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

În 28 ianuarie, ora 20:00!

Vino în Promenada Mall să îţi iei premiul: un Ford Fiesta!

Cursa pentru câştigarea UNUI Ford Fiesta în Promenada Mall a început în decembrie 2006. Cu ocazia deschiderii, Centrul Comercial Promenada Mall a pregătit pentru primii săi clienţi o primă surpriză: o promoţie cu premii deloc de neglijat: un Ford Fiesta, electronice şi electrocasnice oferite de Media Galaxy şi multe alte premii oferite de magazinele din Promenada Mall.

Participanţi la această “cursă” sunt cei care cumpără în valoare minimă de 50 RON din Promenada Mall, în perioada 11 decembrie 2006 – 28 ianuarie 2007, orele 18:30. Toate cupoanele completate de către participanţi intră în tombola din 28 ianuarie.
O plasmă LCD şi un sistem audio au fost oferite în cadrul primei tombole organizate de Promenada Mall, pe 22 decembrie 2006. Premiile au fost asigurate de Media Galaxy.

Aceasta este doar una dintre surprizele pe care Promenada Mall le oferă vizitatorilor săi.
Începând cu luna decembrie, Promanada Mall a oferit câte două premii pe ediţie la cunoscuta emisiune de la Antena 1 Sibiu: “Cu Raluca şi Răzvan”. Atât în decembrie cât şi în ianuarie, Promenada Mall a organizat consursuri la Mix FM şi tombole în Promenada Mall.
Majoritatea magazinelor din Promenada Mall au venit în întâmpinarea consumatorilor săi cu premii. Magazinele participante sunt: (ALGENIA, B&B COLLECTION, BENVENUTI, BITECO, BIZZART, BUSINESS CAFÉ, CAVALIERE, DANIEL RAY, ERROS FASHION, FOX, HELENE, HOUSE OF ART, JOLIDON, KENVELO, KLAERMANN, LEVIS, LIBRARIILE ALEXANDRIA, MISHMAIL, MOTOR JEANS, NEW LIFE, OFFICE SHOES, OTTER, SAGA, SKINY, SONIA, STEILMANN)

Acestor surprize li se adaugă numeroase weekend-uri distractive petrecute în Promenada Mall la concertele cu trupe cunoscute, printre care enumerăm Morandi, Direcţia 5, Blondy, la concertele vedetelor sibiene şi la spectacolele de dans sau jocuri pentru copii organizate săptămânal în Promenada Mall.

Pe data de 28 Ianuarie va avea loc marea extragere a tombolei pentru Fordul Fiesta. Maşina poate fi admirată chiar pe culoarele galeriei comerciale.

Timpul nu a expirat! Vizitatorii Promenada Mall mai au încă ocazia să participe la această promoţie până duminică, 28 ianuarie orele 20:00.
În cinstea câştigătorului, Promanada Mall va organiza un concert cu trupa BLONDY!

Despre QB Promotion


Iuliana Albu
PR & Media Executive
QB Promotion
iuliana.albu@qbpromotion.ro