www.qbox.ro da startul la SHOPPING!

Cluj-Napoca - 10 iunie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Portalul clujean www.qbox.ro - Site-ul care te vrea OK! anunta ca in urmatoarele luni va da posibilitatea tuturor marilor lanturi de magazine sau distribuitori din Cluj-Napoca, care nu au comert electronic, sa isi vanda produsele prin intermediul portalului.

Conform declaratiilor Managerului General, Dan Chiuzbaian, va fi derulata o campanie publicitara DiscountQBOX prin care se vor promova produsele partenerilor atat pe portalul www.qbox.ro cat si pe Info Trafic - Radioul de pe strada ta! “In perioada urmatoare ne dorim sa crestem substantial numarul produselor care vor fi scoase la vanzare in sectiunea SHOPPING si totodata vrem sa le oferim tuturor comerciantilor o modalitate noua de a-si promova produsele sau serviciile”, sustin reprezentantii firmei.

Oferta DiscountQBOX:
1.Alegeti 5 produse;
2.Produsele vor fi fotografiate si postate pe site-ul clujean www.qbox.ro;
3.Promovarea produselor in Cluj-Napoca se va face prin intermediul Info Trafic Radioul de pe strada ta! si www.qbox.ro;
4.Utilizatorii care doresc sa cumpere un produs vor primi un voucher DiscountQBOX;
5.Achizitionarea produselor se va face la magazin pe baza discountului afisat in voucher;
6.Voucherul DiscountQBOX va fi confirmat pe www.qbox.ro in termen de 24 de ore de la vanzarea produselor.
Mai multe detalii la adresa: http://qbox.ro/qbox/Cluj-shopping-cumparaturi-reduceri.html

Despre QSOUND SOFT

www.qbox.ro a fost lansat in 2008 de compania QSound SOFT, cel mai mare producator de software de emisie pentru statiile radio din Romania. QSound SOFT ofera servicii specifice clientilor sai care doresc sa-si dezvolte sistemele ambientale audio sau managementul programelor audio.
In 2006 QSound SOFT a lansat InfoTrafic – Radioul de pe strada ta!, o retea de automate audio ce difuzeaza informatii, muzica si publicitate in locuri publice din Cluj-Napoca: peste 18 statii de autobuz, in cinematografe, la Expo Transilvania, Piscina Olimpica si Sport Complex Transilvan.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la:
Alexandrina Megyesi

office@qbox.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/qsound-soft/www-qbox-ro-da-startul-la-shopping