qualitance    

Comunicate de presa si evenimente pe tema qualitance

 • qualitance

  Bucuresti - 15 May 2014

  Comunicat de APT Resources & Services S.R.L.

  ... qualitance au organizat marți, 13 mai, împreună cu HP, un eveniment de prezentare a modului în care costurile aferente proceselor din IT pot fi controlate și reduse prin instrumente profesionale de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: aplicatii , capgemini , qualitance , testare sistematizata , testing services , costuri it

  Vezi toate comunicatele de presa despre qualitance

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul qualitance.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la qualitance. Informatiile despre qualitance cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul qualitance, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la qualitance, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.