Quartz Matrix invită la Iaşi cele mai importante companii din domeniul IT!

Iasi - 27 octombrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

“A pregăti viitorul nu înseamnă decât a crea prezentul” este motto-ul sub care se vor desfăşura evenimentele din 28-29 Octombrie 2009 la Iasi, organizate de Quartz Matrix pe tema \'Solutii de reducere a costurilor si riscului prin optimizarea infrastructurii IT\'

“A pregăti viitorul nu înseamnă decât a crea prezentul” (Antoine de Saint-Exupery) este motto-ul sub care se va desfăşura evenimentul de mâine, 28 Octombrie 2009 la Hotel Astoria Iaşi, sala Ion Creangă. Cu suportul partnerilor Microsoft, IBM şi Lenovo, compania Quartz Matrix invită mâine 40 de specialişti IT din zona Moldovei pentru a comunica ultimele noutăţi privind soluţiile de reducere a costurilor prin optimizarea infrastructurii IT: avantajele tehnologiilor Microsoft şi Lenovo şi a soluţiilor de stocare şi de securitate IBM.

Continuăm seria de prezentări a beneficiilor optimizării infrastructurii IT pe 29 Octombrie 2009, când va avea loc prima conferinţă VMware în Moldova, organizată de către Quartz Matrix împreună cu HP. Sub motto-ul “The best way to predict the future is to invent it” (Alan Kay), Quartz Matrix invită la Hotel Unirea specialişti IT interesaţi de soluţiile de virtualizare VMware de reducere a costurilor. VMware, liderul mondial în furnizarea de soluţii de virtualizare şi-a construit acest statut prin oferta variată de soluţii, adaptată la dimensiunile fiecărei afaceri, concentrându-se pe reducerea costurilor, asigurarea continuităţii afacerii şi consolidarea securităţii afacerii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quartz-matrix1/quartz-matrix-invita-la-iasi-cele-mai-importante-companii-din-domeniul-it