Obiective spectaculoase pentru noul proiect imobiliar din Cluj

Cluj - Napoca - 4 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

Imobil de birouri clasa A, 11 nivele si 4.800mp de panouri de sticla, sunt coordonatele unui nou perete cortina in varianta structurata marca Alukonigstahl.

Obiective spectaculoase pentru noul proiect imobiliar din Cluj

United Business Center Tower este unul dintre santierele cu obiective spectaculoase aflate in derulare din portofoliul Alukonigstahl. Dezvoltat in Cluj de catre Iulius Group, acest imobil beneficiaza de solutii de tamplarie si pereti cortina de la Schüco International.

Unul dintre obiectivele dezvoltatorului a fost ca timpul de executie al imobilului sa fie minim. Pentru aceasta Alukonigstahl a oferit solutia tehnica de perete cortina din elemente modulare pentru cele 11 nivele. Panourile cu sticla lipita se realizeaza in atelier, urmand ca pe santier sa se faca cuplarea lor mecanica. Aceasta varianta  constructiva  permite montajul fatadei  concomitent  cu  turnarea structurii de rezistenta, iar la nivelele deja inchise se pot incepe lucrarile de finisaje interioare chiar  inainte de finalizarea intregii constructii.

Dimensiunile foarte mari ale vitrajelor si cerintele proiectantilor pentru un aspect “neted”  al fatadei, fara capace pe verticala sau orizontala, impun un perete cortina in varianta structurala. Pentru a raspunde necesitatilor acestui  proiect, pentru cei 4.800 mp de perete cortina s-au dezvoltat profile speciale, personalizate.

Elementele mobile sunt realizate din sisteme Schüco AWS/ ADS 65 si AWS 102 cu actionare electrica pentru dezfumare.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre ofertele Alukonigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro si www.avantajecase.ro.

Despre Quartz Media Production

Zeci de evenimente de succes, organizare impecabilă şi nesecate rezerve de entuziasm şi inspiraţie stau la baza agenţiei Quartz Media Production. Aceasta a luat fiinţă în 2006 şi a început prin a produce în exclusivitate evenimente culturale de prestigiu precum Turneele Stradivarius, Music On, Genesis for Life etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quartz-media-production/obiective-spectaculoase-pentru-noul-proiect-imobiliar-din-cluj