queen    

Comunicate de presa si evenimente pe tema queen

 • queen

  Bucuresti - 21 September 2007

  Comunicat de Group Queen Monaco S.R.L.

  ... queen Monaco organizeaza un cocurs de ...     comunicatul de presa

 • queen

  Bucuresti - 23 November 2007

  Comunicat de Europa FM

  ... queen, s-a format in anul 1970 din ceea ce ramasese din formatia Smile, adica Freddie Mercury, Brian May şi Roger Taylor. In anul 1971 lor li s-a alaturat John Deacon, trupa ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre queen

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul queen.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la queen. Informatiile despre queen cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul queen, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la queen, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.