Rack-Soft lanseaza un nou portal online pentru clienti

BUCURESTI - 19 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Rack-Soft a lansat noua versiune a portalului 4PSA Clients Area 3, integrat în site-ul www.4psa.com. Sistemul simplifica procesul de licentiere pentru aplicatiile software si ofera partenerilor si clientilor Rack-Soft un singur punct de contact pentru achizitionarea licentelor necesare dezvoltarii serviciilor.

Rack-Soft lanseaza un nou portal online pentru clienti

4PSA Clients Area 3 permite partenerilor Rack-Soft să genereze chei de licenţiere prin folosirea interfeţei Web sau prin intermediul metodelor API, direct din aplicaţiile folosite de aceştia. Clienţii şi partenerii pot închiria licenţele pe baza unei subscripţii lunare, micşorând investiţia iniţială în software. Prin noul portal se administrează cheile de licenţiere pentru aplicaţiile 4PSA şi pentru produsele software produse de terţi, cum ar fi Parallels Plesk şi Virtuozzo. Astfel, partenerii de afaceri Rack-Soft vor putea achiziţiona şi administra licenţe Parallels direct din noua arie de clienţi.

Procesul de facturare şi livrare a fost simplificat în mod semnificativ, permiţând clienţilor şi partenerilor să îşi dezvolte afacerile cu minimum de efort. “Cuvântul cheie care descrie cel mai bine această actualizare este 'automatizarea'. Cele mai multe îmbunătăţiri au fost generate de dublarea reţelei de parteneri care a avut loc în ultimul an şi de apariţia unor noi tipuri de licenţiere. Ultimele îmbunătăţiri vizează platforma în sine şi ne permit să oferim aceleaşi facilităţi de licenţiere atât pentru aplicaţiile proprii, cât şi pentru cele dezvoltate de Parallels. Astfel, furnizorii de servicii Internet pot achiziţiona licenţele necesare dezvoltării afacerii dintr-un singur loc, având controlul asupra întregului proces”, a declarat Bogdan Cârstoiu, directorul general Rack-Soft.

Furnizorii de servicii care folosesc software 4PSA pe serverele închiriate clienţilor vor putea adopta modelul de licenţiere pe bază de abonament lunar care li se potriveşte cel mai bine afacerii lor. În prezent, Rack-Soft are peste 5500 de clienţi şi aproximativ 100 de parteneri în întreaga lume. În acelaşi timp, aplicaţiile software 4PSA rulează pe mai mult de 15000 de servere.

Despre Rack Soft

Rack-Soft este un dezvoltator şi integrator specializat în aplicaţii pentru servere şi centre de date, care oferă software ce poate fi rulat pe majoritatea sistemelor de operare şi a platformelor disponibile. Compania livrează soluţii care ajută furnizorii de servicii şi companiile să controleze infrastructura, să automatizeze procesele şi să optimizeze comunicaţiile. Succesul Rack-Soft se bazează pe excelenţă, inovaţie şi pe o continua îmbunătăţire a proceselor. Compania implementează un sistem de management al calităţii certificat conform standardului ISO 9001 de către TÜV CERT. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să accesaţi http://www.4psa.com.
Ionut Paraschiv
Medialook PR
Tel: +40 (742) 101082
pr@medialook.ro