Rack-Soft participă la CeBIT 2008 cu VoipNow şi alte soluţii software marca 4PSA

BUCURESTI - 28 februarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Rack-Soft, dezvoltator şi integrator specializat în aplicaţii pentru servere şi centre de date va participa în perioada 4-9 martie 2008 la târgul IT&C de la Hanovra. În cadrul standului A54 din hala 4, Rack-Soft va prezenta cea mai nouă versiune 4PSA VoipNow, soluţiile 4PSA DNS Manager, 4PSA Server Controller şi aplicaţiile pentru Parallels Plesk. Software-ul 4PSA este destinat providerilor de servicii Internet şi companiilor.

Rack-Soft deschide seria de participări la evenimentele IT&C majore din acest an cu CeBIT. 'Este o ocazie deosebită atât pentru a consolida relaţiile cu partenerii actuali din Europa, cât şi pentru atragerea de noi clienţi', a declarat Bogdan Cârstoiu, General Manager Rack-Soft.

Participarea la CeBIT 2008 vine într-o perioadă de expansiune accelerată a companiei, concretizată prin semnarea de noi contracte de distribuţie şi extinderea portofoliului de produse şi servicii. 'CeBIT oferă o deschidere importantă către segmentul de utilizatori interesaţi atât de VoipNow, cât şi de celelalte aplicaţii Rack-Soft. Venim în intâmpinarea celor care doresc să cunoască soluţiile noastre de automatizare, administrare şi comunicaţie. Doar o administrare eficientă, bazată pe tehnologii noi, poate eficientiza consumul de resurse în infrastructurile IT', a adăugat Bogdan Cârstoiu.

4PSA VoipNow este o centrală telefonică (PBX) software, destinată sistemelor Linux şi exploatării de către mai mulţi clienţi în paralel. Aplicaţia este utilizată deopotrivă de către furnizori, în vederea distribuţiei de servicii VoIP, cât şi de către companiile care doresc să îşi îmbunătăţească sistemele telefonice. Uşor de instalat şi de folosit, 4PSA VoipNow sporeşte productivitatea utilizatorilor şi permite reducerea costurile alocate comunicaţiilor. Aplicaţia poate interacţiona cu alte sisteme software şi poate fi integrată într-o infrastructură unificată de comunicaţie.

4PSA DNS Manager, software-ul de management şi automatizare a serverelor DNS este cea de-a doua soluţie prezentată la CeBIT de către Rack-Soft. 4PSA DNS Manager este o aplicaţie multi-utilizator proiectată pentru providerii de servicii Internet cu scopul de a furniza redundanţă şi automatizare totală. Soluţia se integrează în infrastructurile existente, minimizând costurile curente de exploatare.

La CeBIT 2008 Rack-Soft va prezenta totodată şi noi versiuni ale aplicaţiilor 4PSA pentru Parallels Plesk, rezultate în urma unei colaborării de peste cinci ani cu producătorul american. Acestea oferă soluţii integrate de back-up şi disaster recovery, detecţie spam şi antivirus, SaaS (Software As a Service) şi filtrare de conţinut.

Rack-Soft va participa în 2008 la mai multe evenimente importante IT&C în Europa şi Statele Unite. Astfel, imediat după CeBIT 2008, în perioada 13-14 Martie 2008, Rack-Soft va participa la Köln în Germania la WebHostingday, cel mai mare eveniment european al anului dedicat furnizorilor de servicii Internet. Evenimentul este o excelentă oportunitate pentru a interacţiona cu furnizorii şi pentru a prezenta noile soluţii disponibile în urmatoarele luni de la Rack-Soft.

Rack-Soft va fi prezent la CeBIT 2008 în cadrul standului A54 din hala 4, în perioada 4-9 martie 2008. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să accesaţi http://www.4psa.com.

Despre Rack Soft

Rack-Soft dezvoltă şi integrează soluţii software pentru servere, adresându-se clienţilor de tipul ISP (Internet Service Provider), HSP (Hosting Service Provider) şi companiilor. Produsele Rack-Soft simplifică atât administrarea serverelor şi a Centrelor de Date, cât şi comunicaţiile de voce şi date. Prin intermediul furnizorilor de servicii Internet, clienţii principali ai companiei, soluţiile Rack-Soft sunt folosite zilnic de milioane de oameni în întreaga lume. Succesul Rack-Soft se bazează pe excelenţă, inovaţie şi pe decizia de a îmbunătăţi continuu procesele de dezvoltare software.

Pentru mai multe informaţii despre produsele şi serviciile Rack-Soft, vă invităm să accesaţi http://www.4psa.com.

Ionut Paraschiv
Medialook PR
pr@medialook.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rack-soft/rack-soft-participa-la-cebit-2008-cu-voipnow-si-alte-solutii-software-marca-4psa