Evenimente auto la Rădăcini

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Industrie, Logistica/Transport, Retail

Live site

Primul Opel Astra K din România a fost livrat la Rădăcini Motors
Eveniment lansare noul Opel Astra în rețeaua Rădăcini în perioada 7-12 decembrie
Proiect special Black Friday în colaborare cu evoMag

Primul Opel Astra K vandut in Romania

Noul Opel Astra K și-a întâlnit primul client din România! Livrarea a fost realizată de echipa Rădăcini Motors în locația din Bd. Iuliu Maniu.

Noul Astra se bazează pe o arhitectură ușoară complet nouă, este propulsat exclusiv de cea mai recentă generație de motoare Opel și permite o conectivitate ultramodernă datorită funcției de integrare a smartphone-urilor. Noul Astra va continua tradiția Opel de a introduce în segmentul compact caracteristici disponibile doar în segmentele superioare.

Noii vedete Opel a clasei compacte i-au fost recunoscute meritele la premiile Oscar ale industriei auto de la Berlin, unde a câștigat „Volanul de aur”, la categoria autovehicule compacte. Modelul Astra, lansat la Salonul Internațional de la Frankfurt în luna septembrie, a câştigat acest premiu important, ceea ce îl face un veritabil autovehicul de succes.

Finalul lunii octombrie a adus și vestea că noul Opel Astra a câștigat premiul „SAFETYBEST 2015” datorită sistemului avangardist de iluminare adaptivă cu matrice de lumină IntelliLux LED®. Premiul este decernat de către juriul AUTOBEST, alcătuit din jurnaliști specializați, independenți, din 26 de ţări europene.

Noul Opel Astra a ajuns și în showroom-uri. Rădăcini Motors îi invită pe clienții din România să vină să descopere noul Opel Astra în perioada 7-12 decembrie, în showroom-urile Opel Rădăcini din București, Brașov, Brăila, Constanța și Galați.

Un alt eveniment de menționat este acela că Rădăcini a inițiat în premieră o colaborare cu evoMag pentru evenimentul Black Friday 2015. Ofertele auto speciale pot fi găsite pe platforma evomag.ro.

Despre Radacini Grup

Apărut pe piaţă în 1991, Grupul Rădăcini este unul dintre principalii distribuitori de autoturisme din România.

În prezent, Rădăcini Grup este unul dintre cei mai mari actori ai pieţei auto din România, cu o cotă de piaţă de 3.49% în total piaţă auto, deţinând în portofoliul său mărci auto consacrate precum Opel, Mazda, Volkswagen, Peugeot, Suzuki, Honda, Citroen, Cadillac, Chevrolet (service), Audi (service). Rădăcini Grup deţine centre auto integrate în București, Brașov, Constanţa, Brăila, Galaţi și Ploiești.

Grupul Rădăcini este prezent și pe piaţa echipamentelor de construcţii, fiind unic importator în România al stivuitoarelor Doosan, dar activează și în domeniul imobiliar și al formării profesionale în domeniul auto.

Pentru mai multe detalii accesați www.radacini.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/radacini-grup/evenimente-auto-la-radacini