Poze Radiatii

 • Radiatii electromagnetice – Solutii de protectie, acum si in Romania!

  Poza: Radiatii electromagnetice – Solutii de protectie, acum si in Romania!

 • Din 6 martie, un nou cabinet de consultanta pentru determinarea nivelului de radiatii

  Poza: Din 6 martie, un nou cabinet de consultanta pentru determinarea nivelului de radiatii

 • Echipa de cercetare AIMGroup din România aduce pe piață un produs nou

  Poza: Echipa de cercetare AIMGroup din România aduce pe piață un produs nou

 • Vital PROTECT

  Poza: Protecţie intensivă împotriva radiaţiilor electromagnetice cu Vital Protect, dispozitiv unic pe plan mondial

 • AIMGROUP îşi lansează produsele pe pieţele din Europa

  Poza: AIMGROUP îşi lansează produsele pe pieţele din Europa

 • Lifemode - Stil de viata, nutritie si sport

  Poza: Cunoaşte-ţi corpul pe timp de vară!

 • La inmanarea premului special Dr. ing. Manolescu este felicitat de dl. ALireza Rastegar, Presedintele Federatiai Internationala a Asociatiilor de Inventatori si de Dl. Lee Joon-seok, Presedintele Asociatiei Coreene de Promovare a Inventicii

  Poza: ROMANIA – recunoastere binemeritata la Festivalul International de Inventica din Silicon Valley 2018 (2 – 5 iulie 2018 Santa Clara, California)

 • Tratamentul BlueControl neutralizeaza lumina emisa de majoritatea display-urilor – televizoare LCD sau LED, PC-uri, laptopuri, telefoane inteligente, dispozitive GPS sau tablete, sporind vizibil confortul vizual al utilizatorului.

  Poza: HOYA BlueControl este prezent la cel mai important eveniment national de optica

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul radiatii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la radiatii. Pozele pe tema radiatii cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul radiatii, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la radiatii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la radiatii.