Miss Romania United States pe runway la Chicago

BUCURESTI - 18 februarie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Miss Romania United States, Ana Sophia Marcu, si-a petrecut ultimele doua weekenduri pe runway in doua fashion showuri organizate la Chicago care au prezentat ultimele creatii din colectia Liquid Couture a creatoarei de moda Wanda Cobar.

Miss Romania United States pe runway la Chicago

Sambata 9 februarie Miss Romania United States Ana Sophia Marcu a prezentat cateva piese vestimentare din colectia designerului Wanda Couture in cadrul evenimentului intitulat Pink Valentine’s aflat la editia a doua si organizat de Radio 27 Chicago (www.radio27chicago.com), radioul romanesc al diasporei din USA, partenerii Windy City Media si Glam Live. Pe scena de la Victor Hotel Chicago unde evenimetul a fost gazduit, au urcat peste 20 de modele romance si americane. Showul a reprezentat o premiera in comunitatea romano-americana din Chicago datorita temei abordate anul acesta si anume fashion si body painting asigurat de compania Mario Ink. Surprizele serii nu s-au oprit insa doar la la aparitia pe scena a Miss Romania United States. Radio 27 Chicago a organizat concursuri cu premii si un fotoshoot live cu fotograful roman Dan Tomei.
Cel de-al doilea eveniment monden la care castigatoarea editiei 2007 a concursului de frumusete romano-american a participat, a avut loc la clubul RedNoFive in Chicago de aceasta data sambata 16 februarie. Showul a fost organizat cu scopul de a sustine organizatia Y-ME National Breast Cancer, organizatie care lupta pentru prevenirea si combaterea cancerului de san. Showul intitulat The Rose Party a fost o prezentare de moda si body art a acelorasi Wanda Cobar si Mario Ink, care si de aceasta data au pictat si imbracat cu maiestrie corpurile frumoaselor modelelor romano-americane. Este pentru prima data cand o organizatie romano-americana se implica in lupta impotriva cancerului mamar si astfel creeaza un precedent pozitiv pentru viitoare evenimante de acest gen. Fotografii de la cele doua evenimente se pot gasi pe siteul tomeiphotography.com.

Despre Radio 27 Online

Miss Romania United States este o organzatie romaneasca care isi propune sa formeze o platforma de promovare a frumusetii femeii romance in USA dar si de promovare prin actiunile sale a culturii romanesti peste hotare, de a reprezenta femeia romanca a secolului 21 in actiuni caritabile indreptate spre cei in nevoie. Castigatoarea concursului reprezinta timp de un an organizatia si implicit principiile acesteia la evenimentele caritabile si mondene organizate de parteneri si sponsori.
Miss Romania United States este primul concurs de frumusete organizat in USA pentru comunitatea romano–americana si se afla in acest an la adoua editie care se va desfasura Iuna iunie la Chicago.

Miss Romania United States Organization

6600 Lincoln Ave, Suite 417C
Lincolnwood, Il
www.missromaniausa.com