radionica    

Comunicate de presa si evenimente pe tema radionica

 • radionica. AIMGROUP îşi lansează produsele pe pieţele din Europa

  radionica

  Bucuresti - 24 April 2015

  Comunicat de XPOSED MEDIA

  Echipa de cercetare științifică AimGroup din România își pregătește tehnologiile din domeniul sănătății și dezvoltării umane pentru două dintre piețele din Europa, mai exact Franța și Italia. Proiectele, în prezent în derulare, vo ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: protectie radiatii , radionica , stimulare cerebrala , reprogramare mentala , holism

  Vezi toate comunicatele de presa despre radionica

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul radionica.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la radionica. Informatiile despre radionica cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul radionica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la radionica, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.