072.ro a lansat o nouă producție video pe Trilulilu

BUCURESTI - 18 martie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, IT&C, Media / Publicitate, Internet

Live site

Firma de publicitate 072 a lansat o nouă serie de videoclipuri pe site-ul Trilulilu pentru Opel România, numită „Ce Pana Mea?”

072.ro a lansat o nouă producție video pe Trilulilu

Noul serial marca 072 oferă publicului sfaturi auto într-un mod umoristic și ușor de înțeles, menit nu numai de a stârni râsul, ci si de a aduce la cunoștință acțiunile pe care le putem lua in momente de impas rutier. Primul episod a fost difuzat pe data de 22 Ianuarie 2012, având un număr de vizualizări cu mult peste cel așteptat (aproximativ 10.000 in primele 2 săptămâni).

Ce Pana Mea, poweredby Opel Romania, prezintă sfaturi auto de la un "necunoscător", legate de cum putem rezolva rapid și ușor problemele uzuale ale mașinii sau de care ne lovim in trafic.” declară Tiberiu Popovici, regizorul noii serii.

Puteti viziona noua serie aici.

Regie, scenariu, realizare: Tiberiu Popovici. Imagine, montaj, SFX: Copilul Dimineții. Muzica: Tiberiu Popovici Ludmilian.

Despre Opel

Opel este una dintre cele mai mari companii producătoare de automobile din Europa, ocupând locul I de numeroase ori in competiția European Car of theYear (Mașina Europeană a Anului), ultimul an fiind 2012 cu modelul Opel Ampera. Opel România face parte din grupul Opel si deține un portofoliu diversificat de mărci bine cunoscute precum Opel Ampera, Opel Astra, Opel Calibra, Opel Corsa, Opel Omega, Opel Tigra etc.

Despre Trilulilu

Trilulilu este primul site romanesc de sharing (partajare de fișiere) video, imagini si audio. Site-ul a fost lansat oficial in 22 ianuarie 2007, după o perioada de testare „beta” de câteva săptămâni. Trilulilupromovează spiritul de gașcă, prietenia si flexibilitatea, in opoziție cu atitudinea de corporație specifica altor site-uri de profil. Utilizarea Trilulilu este gratuită, oricine putând sa se înregistreze foarte rapid.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/raf-creative-solutions/072-ro-a-lansat-o-noua-produc-ie-video-pe-trilulilu