Raion

Definitie Raion

In cadrul unui magazin de dimensiuni mari, spatiu destinat comercializarii aceleiasi familii/game de produse - expuse pe diferite suporturi de prezentare (gondole, vitrine, rafturi), in aranjament orizontal sau vertical, pe marci, pe categorii de produse etc. Exemplu: raionul de fructe si legume al unui supermarket, in care prezentarea produselor se face in aranjament piramidal.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Raion? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Raion.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Raion. Definitiile termenilor despre Raion cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Raion, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Raion.