www.101jucarii.ro – BLACK FRIDAY, EVERY FRIDAY

Targoviste - 19 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Internet

www. 101jucarii .ro lanseaza campania Black Friday , Every Friday, aceasta insemnand ca, de vineri 19 octombrie si pana in 23 noiembrie – ziua “adevaratei” Black Friday – adica timp de nu mai putin de 6 zile consecutive de vineri – veti gasi pe site-ul nostru numeroase reduceri , promotii, oferte si multe, multe alte surprize!

Black friday, every friday la www.101jucarii.ro

www.101jucarii.ro

Evident ca de la ultimul comunicat postat nu ne-am transformat intre timp intr-un site de limba engleza… Cunoastem si faptul ca black (negru, in limba engleza) nu are intotdeauna o conotatie foarte fericita in limba romana. Dar de data asta suntem convinsi ca acest concept de Black Friday, Every Friday – Vinerea neagra in fiecare vineri va fi o surpriza placuta pentru toti cei care viziteaza in urmatoarea perioada site-ul nostru, www.101jucarii.ro!

In ultimii ani, societatea noastra urmareste cu tot mai multa atentie modelele vestice, in special pe cele anglo-americane. Vocabularul limbii romane se imbogateste cu diferite cuvinte si expresii, am imprumutat diverse tehnici si metode de lucru, obiceiuri in viata de zi cu zi, ba, chiar mai mult, am adoptat sarbatori si evenimente specifice lumii anglo-saxone, cum ar fi St.Patrick’s Day sau Halloween. Pe de alta parte, marea majoritate a eroilor si a personajelor atat de mult indragite de catre copiii nostri provine de dincolo de Oceanul Atlantic. Atunci…de ce sa nu avem si Black Friday? Atunci, de ce nu si Black Friday la  www.101jucarii.ro?

Shoppingul – iata un alt concept importat (si din ce in ce mai important!) – face parte din cultura aproape cotidiana a majoritatii europenilor, devenind mai nou chiar un fenomen global. Consumul, promotiile si ofertele – le intalnim peste tot, cateodata chiar nemaibagandu-le in seama. Asa ca este firesc sa avem si evenimente-sarbatori care sa celebreze aceasta cultura a shoppingului. Una dintre cele mai mari si mai importante dintre ele este Black Friday (Vinerea Neagra). Acum mai bine de 50 de ani, in prima zi de vineri de dupa Thanksgiving Day, cateva magazine din Philadelphia s-au gandit sa celebreze Ziua Recunostintei prin oferte speciale si reduceri masive, marcand totodata si inceputul sezonului de cumparaturi pentru Craciun. Succesul a fost incredibil iar astfel Black Friday se inscrie in calendarele americanilor. Cu timpul, magazinele au ajuns sa se deschida tot mai devreme, reducerile sa fie tot mai mari iar cumparatorii tot mai multumiti si mai fericiti.

Aceasta zi de vineri de sfarsit de noiembrie (23 noiembrie in anul acesta, mai precis) a inceput sa fie marcata si in Romania cu putin timp in urma. Si, incet-incet, Black Friday devine tot mai asteptata iar magazinele se pregatesc pe masura.

Ne bucuram ca si noi, www.101jucarii.ro sa luam parte la acest eveniment. Si nu oricum, doar cu 24 de ore de reduceri. Lansam acum campania Black Friday, Every Friday, aceasta insemnand ca, de vineri 19 octombrie si pana in 23 noiembrie – ziua “adevaratei” Black Friday – adica timp de nu mai putin de 6 zile consecutive de vineri – veti gasi pe site-ul nostru numeroase reduceri, promotii, oferte si multe, multe alte surprize!

Este firesc sa nu va dezvaluim acum chiar totul. Dar credem ca va va face placere sa descoperiti reduceri de pana la 50% la jucarii Club Penguin, la figurine Naruto, jucarii wrestling, jucarii din gama Marvel Universe sau action figures din categoria Collectables.

Ar mai fi multe de spus, printre altele si despre Cyber Monday, replica exclusiv online a lui Black Friday, pe care de asemenea ne pregatim sa o celebram. Dar surprizele sunt surprize…. Asa ca pana atunci, ne face placere sa ne asteptam vizitatorii, de varste mai mici sau mai mari, la www.101jucarii.ro, pentru ca din 19 octombrie si pana in 23 noiembrie avem Black Friday, Every Friday! J

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/www-101jucarii-ro-black-friday-every-friday