www.101jucarii.ro – CAMPANIA DE PRIMAVARA, CAMPANIE DE REDUCERI!

Targoviste - 12 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Primavara debuteaza cum nu se poate mai bine si la www. 101jucarii .ro. Pentru ca, pe langa numeroasele noutati – cu care speram ca v-ati obisnuit deja sa le gasiti mereu la noi – micilor si din ce in ce mai numerosilor nosti prieteni speram sa le facem cateva bucurii si prin campania de reduceri pe care o initiem in perioada 11-31 martie. Cum? Nu ramane decat sa ne urmariti!

Reduceri de primavara pe www.101jucarii.ro

Intre 11 - 31 martie te asteptam cu promotii si reduceri pe www.101jucarii.ro

www.101jucarii.ro

Ne bucuram cu totii ca in sfarsit a venit primavara! Sau nu? Unii deja incep sa regrete frigul, plecarea zapezii, sarbatorile de iarna care sunt deja atat de indepartate... Cert este ca, atat pentru iubitorii lunii martisorului, cat si pentru cei care privesc cu oarecare nostalgie iarna deja trecuta, pentru toti, mici si mari, copii si adulti, www.101jucarii.ro incearca sa le aduca o mica bucurie prin campania de primavara, o campanie de reduceri!

Vom incerca sa vorbim despre tipurile de reduceri si categoriile de jucarii – le spunem generic jucarii, desi ele in majoritatea lor sunt action figures – figurine articulate sau superarticulate, cu multiple puncte de articulatie si numeroase accesorii care permit customizarea personajului – nu inainte insa de a ne opri si asupra noutatilor, extrem de numeroase si de diverse, ca de fiecare data.

Asadar, iata ce aduce primavara nou pe site-ul nostru: Wrestling(Mattel) cu ultimii protagonisti de la WWE Royal Rumble (linia Rumblers), eveniment ce a avut loc in acest an la sfarsitul lunii ianuarie; numeroase figurine MarvelMarvel Universe si Marvel Select, inclusiv noua serie The Avangers; replica de la DC Comics o da Batman, cu liniile de figurine puternic accesorizate si create atat dupa filmul de mega-succes Dark Knight Rises, cat si dupa jocul Arkham City, in timp ce Bleach continua seria de filme de animatie si jocuri create dupa manga-anime japoneze inceputa de Naruto. Nu i-am uitat nici pe micii fani ai haiosilor Puffles din seria Club Penguin, asa cum nu ii uitam nici pe cei care urmaresc aventurile personajelor Monsterhigh, adolescentele papusi-monstrii de la....Monster High.

Si nu ne oprim aici. Noutatile continua si avem in premiera absoluta Thundercats, samuraii de la Power Rangers – o serie total noua si inedita, Toy Story (este vreun indragostit de jucarii care sa nu fi vazut filmul....Povestea jucariilor?) si The Hobbit (care continua aventurile binecunoscutilor eroi din deja legendara trilogie The Lord of the Rings). Iar pentru ca toate acestea sunt premiere pentru www.101jucarii.ro, ii oferim – alaturi de noile linii de figurine de la Ben 10 si Sonicla un pret de....premiera, adica de promotie! Pentru aceasta, nu ramane decat sa identificati eticheta rosie din coltul din stanga-sus al fotografiilor, eticheta care marcheaza figurinele Promo.

O a doua categorie de reduceri sunt cele de tip clearance. Este cea mai potrivita ocazie pentru iubitorii Club Penguin – Puffles, Gormiti, dar si pentru impatimitii de toate varstele ai Star Wars ca sa ne viziteze cat mai des in perioada 11 – 31 martie, adica pe durata acestei campanii de reduceri. De ce? Pentru ca  fiecare figurina achizitionata confera dreptul la o reducere de 50% pentru cea de-a doua.

Dar nici asta nu e totul. Avem si un al treilea tip de reduceri, ceva mai special de aceasta data si anume reducerile close out (lichidari de stoc). Trebuie sa recunoastem ca ne despartim cu mare greutate de seriile noastre de jucarii. Stim ca acelasi sentiment il au si multi dintre micii nostri prieteni. Se intampla insa ca unele dintre categoriile incepute mai demult sa nu le mai reinnoim, in mare parte din motive independente de vointa noastra. Ba, chiar mai mult, sa le inchidem definitiv. Ca despartirea de ele sa nu fie chiar asa de trista pentru amatorii lor, pentru nostalgici sau pentru impatimitii unor jucarii mai putin actuale, dorim sa le oferim – in semn de ramas bun – reduceri semnificative, de pana la 50%. Asa se intampla cu Bakugan, Wrestling(Jakks), Heroes sau Final Fantasy. Toate acestea, impreuna cu celelalte feluri de reduceri le veti gasi in perioada campaniei noastre accesand cele 3 butoane identificabile in partea din dreapta-sus a site-ului: Promotii , Reduceri, Lichidari de stoc.

Si pentru ca e primavara, pe langa noutatile si reducerile pe care le-am prezentat pe larg in randurile de mai sus, incercam sa mai venim cu o mica surpriza. Suntem un magazin online, dar asta nu inseamna ca ne rezumam sa activam doar in mediul online. Incercam chiar sa folosim orice prilej ca sa ne putem intalni si in mod real cu cati mai multi dintre prietenii nostri virtuali. Unde? Cum? Cand? Foarte curand! Deocamdata....pe curand! J

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/www-101jucarii-ro-campania-de-primavara-campanie-de-reduceri