www.101jucarii.ro – REDUCERI LA REDUCERI!

Targoviste - 22 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Live site

Ca in fiecare an, la sfarsitul lunii noiembrie www. 101jucarii .ro incearca sa le faca surprize cat mai placute si bucurii cat mai mari tuturor prietenilor si vizitatorilor. De data aceasta, cu reduceri de pana la 50% la numeroase categorii de jucarii , figurine si accesorii. De data aceasta, intre 22 si 30 noiembrie, in cadrul campaniei REDUCERI LA REDUCERI!

Black Friday la www.101jucarii.ro

Reduceri la Reduceri in perioada 22 - 30 noiembrie 2013

.

Din ce in ce mai multi romani cunosc faptul ca sfarsitul lunii noiembrie aduce si marele eveniment al shoppingului – sarbatorit in fiecare an in tot mai multe colturi ale globului – Black Friday . Atat cumparatorii, cat si magazinele, reale sau online (pentru ca si in Romania e-Commerce, sub toate formele sale, castiga o pondere tot mai mare) se pregatesc din timp, aloca tot mai multe resurse, astfel incat Vinerea Neagra sa fie o sarbatoare si un motiv de bucurie pentru toata lumea.

Anul acesta Black Friday se va celebra la 29 noiembrie. Cel putin, aceasta este data originala. Din motive care ne scapa sau pe care nu dorim sa le comentam aici, unele site-uri din Romania s-au gandit sa „grabeasca” aceasta zi si sa o devanseze pentru 22 noiembrie. www.101jucarii.ro nu se va ralia la aceasta data. Fara a avea la dispozitie studii si statistici amanuntite, suntem convinsi ca gradul de cultura din Romania in ce priveste consumul si shoppingul (si nu numai!) a crescut mult in ultima perioada de timp. Romanii isi doresc, la fel  ca toti cei din lumea occidentala, aniversarea unei zi la data ei adevarata, originala, asa cum isi doresc si produse originale. De aceea, pentru a nu crea confuzie, noi vom avea o campanie mai extinsa – in perioada 22-30 noiembrie – campania intitulata REDUCERI LA REDUCERI!

Reducerile vor fi numeroase si ample, de diverse tipuri si la multe jucarii. Noul design al  site-ului nostru are o categorie speciala - http://www.101jucarii.ro/reduceri.html - in care se pot gasi cu regularitate produse la pret redus: de la papusile Monster High la figurine Marvel Legends si The Avengers, care, chiar daca nu au mai avut pe marile ecrane noi aventuri de anul trecut, isi pastreaza cercul de suporteri fideli; de la masinutele celebrului producator Jada Toys si eroii din Star Wars, pana la campionii – actuali sau din trecut – ai WWE. Acestea, dar si multe altele, cu ocazia campaniei REDUCERI LA REDUCERI se vor bucura de inca un procent consistent de reducere, astfel incat unele pot ajunge chiar si la 50% din pretul initial.

Si categoria lichidarilor de stocuri - http://www.101jucarii.ro/lichidari-de-stoc.html - se va bucura de reduceri considerabile, de pana la 50% din pretul redus anterior. Deci, o buna sansa pentru fanii Thundercats sau ai Gormitilor sa isi achizitioneze produsele preferate. Sau pentru ca seturile, tricourile si accesoriile WWE („garderoba” wrestlerilor se va reinnoi cat de curand) si costumele Hannah Montana, Power Rangers sau Transformers sa ii imbrace pe micutii care vor sa se identifice cu personajele lor preferate!

Lichidam stocuri si din motivul de a face loc numeroaselor noutati care vor sosi in curand pe site-ul nostru din cele mai diverse tari – Germania, SUA, Franta, Japonia – fiind doar cateva dintre ele. Dar nu doar lichidarile de stocuri se vor bucura de preturi sensibil reduse in cadrul campaniei noastre. Reduceri – cu diferite procente – vom aplica si la categoriile Collectables, categorii care, constatam cu placere ca se bucura de tot mai multi admiratori. Nu ii uitam nici pe fantasticii luptatori din World Wrestling Entertainment (WWE), asa cum nu ii uitam nici pe eroii binecunoscutelor serii Marvel Select si DC Universe. Multi dintre acestia, protagonisti ai campaniei REDUCERI LA REDUCERI!

Credem asadar ca exista toate motivele de a ne vizita cat mai des in cadrul acestei campanii de sfarsit de noiembrie. Credem asadar ca putem – ca de fiecare data – sa oferim surprize placute si sa facem cat mai multe bucurii tuturor prietenilor nostri, mai mici sau mai mari. Acum nu ne mai ramane decat sa uram -  anticipat, dar in mod traditional – La multi ani, Romania! Dar de azi si pana atunci va asteptam la REDUCERI LA REDUCERI!

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/www-101jucarii-ro-reduceri-la-reduceri