Ramburs

Definitie Ramburs

Restituire de catre consumator / utilizator a contravalorii marfurilor expediate (inclusiv taxele de expediere) sau a serviciilor prestate. Sistem de expediere a marfurilor pe baza caruia destinatarul se obliga sa achite contravaloarea lor furnizorului sau carausului numai atunci cand marfurile au sosit la destinatie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ramburs? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ramburs.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ramburs. Definitiile termenilor despre Ramburs cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ramburs, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ramburs.