Rambursare

Definitie Rambursare

Restituire a unui credit sau a unei sume imprumutate la termenul scadent prevazut in contractul de imprumut. Suma platita de catre furnizor clientului o data cu restituirea ambalajelor bunurilor de uz indelungat (mobila, frigidere etc.) conform prevederilor contractuale pe baza carora se acorda o anumita reducere de pret pe produs (rabat).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rambursare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rambursare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rambursare. Definitiile termenilor despre Rambursare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rambursare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rambursare.