Ramnic    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Ramnic

 • Ramnic. PAVELESCU VOCEA TA IN PARLAMENT

  Ramnic

  Ramnicu Valcea, Valcea - 15 November 2012

  Comunicat de Aurelian Pavelescu

  Sunt Valcean si candidez in Valcea.M-am nascut intr-o frumoasa comuna din sud-vestul judetului, comuna Ladesti, acolo unde raul Cerna lasa amintiri de nesters in inima oricarui copil. Parintii mei dascali de profesie mi-au sadit in suflet credinta in ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: deputat , candidati , vâlcea , ramnicu valcea , aurelian pavelescu , voteaza , ramnic

  Vezi toate comunicatele de presa despre Ramnic

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Ramnic.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Ramnic. Informatiile despre Ramnic cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Ramnic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Ramnic, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.