Randament al beneficiilor

Definitie Randament al beneficiilor

Reprezinta rata incasarilor care ar reveni actionarilor daca intreg profitul companiei ar fi distribuit sub forma de dividende. Vezi si Randament.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Randament al beneficiilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Randament al beneficiilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Randament al beneficiilor. Definitiile termenilor despre Randament al beneficiilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Randament al beneficiilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Randament al beneficiilor.