Randament al capitalului

Definitie Randament al capitalului

Forma de eficienta care exprima legatura dintre capitalul utilizat si rezultatele productiei. Ca relatie efort /efect, randamentul capitalului se prezinta sub forma coeficientului capitalului, iar ca relatie efect / efort, sub forma productivitatii capitalului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Randament al capitalului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Randament al capitalului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Randament al capitalului. Definitiile termenilor despre Randament al capitalului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Randament al capitalului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Randament al capitalului.