Randament mediu la hectar

Definitie Randament mediu la hectar

Capacitate a unei plante agricole, considerata ca mijloc specific de munca, de a da o cantitate de produse disponibile a fi recoltate in forma lor bruta, in medie, pe un hectar cultivat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Randament mediu la hectar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Randament mediu la hectar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Randament mediu la hectar. Definitiile termenilor despre Randament mediu la hectar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Randament mediu la hectar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Randament mediu la hectar.