Randament

Definitie Randament

Randamentul exprima capacitatea, eficienta unui factor de productie in procesul de obtinere a bunurilor economice. Venitul adus de un titlu de valoare, concretizat in dividende sau dobanda si exprimat sub forma procentuala din pretul de piata al titlului. Prin urmare, o obligatiune cu o valoare nominala de 1.000 de lei, cu un cupon de 10% si un pret de 500 de lei, are un randament de 20%. Vezi Randamentul beneficiilor, si Ecartul randamentului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Randament? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Randament.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Randament. Definitiile termenilor despre Randament cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Randament, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Randament.