Randamentul activelor

Definitie randamentul activelor

raport dintre profitul net si activul total al unei societati acest indicator reflecta eficienta utilizarii activele societatii pentru a genera profit randamentul activelor prezinta un interes deosebit in cazul societatilor bancare, in acest caz, o valoare supraunitara (mai mare de 100%) este dovada unor performante financiare deosebite.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Randamentul activelor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul randamentul activelor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la randamentul activelor. Definitiile termenilor despre randamentul activelor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la randamentul activelor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la randamentul activelor.