Raport de gestiune

Definitie Raport de gestiune

Element component al bilantului care reda informatii obligatorii privind regulile si metodele contabile folosite referitoare la contul de profit si pierdere, calculul modificarilor de capital, cifra de afaceri etc.Document al bilantului contabil care cuprinde date privind situatia unitatii patrimoniale si evolutia sa previzibila, cum sunt: - participantii la capitalul altei unitati, - activitatea si rezultatele de ansamblu ale sucursalelor si al altor subunitati proprii, - activitatea de cercetare-dezvoltare si alte referiri la activitatea desfasurata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Raport de gestiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Raport de gestiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Raport de gestiune. Definitiile termenilor despre Raport de gestiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Raport de gestiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Raport de gestiune.