Raport de inventar

Definitie Raport de inventar

Raport privind rezultatul inventarierii care cuprinde plusurile si minusurile de inventar, precum si masurile privind recuperarea lipsurilor. In cazul lipsurilor fizice, se va indica in raport daca s-au acordat cote de perisabilitati, adica scazamintele provenite din uscare, evaporare, scurgere, spargeri in timpul manipularilor. In cazul lipsurilor valorice, in raport se va indica gestionarul vinovat si suma imputata la preturile de inregistrare majorate cu coeficientii prevazuti de lege.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Raport de inventar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Raport de inventar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Raport de inventar. Definitiile termenilor despre Raport de inventar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Raport de inventar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Raport de inventar.