Raport pret/profit (PER)

Definitie raport pret/profit (PER)

raport intre pretul actiunii si profitul pe actiune, poate fi calculat in lei sau in valuta un raport pret/profit mare este de regula expresia unor anticipari de crestere a companiei dar in acelasi timp un raport pret/profit ridicat poate fi si expresia unor profituri recente scazute, iar un raport pret/profit scazut reflecta fie asteptari pesimiste in privinta companiei, fie o subevaluare a actiunilor respectivei companii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Raport pret/profit (PER)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul raport pret/profit (PER).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la raport pret/profit (PER). Definitiile termenilor despre raport pret/profit (PER) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la raport pret/profit (PER), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la raport pret/profit (PER).