Raspundere civila contractuala

Definitie Raspundere civila contractuala

Indatorirea debitorului unei obligatii nascuta dintr-un contract de a repara prejudiciul cauzat creditorului sau prin faptul neexecutarii lato sensu a prestatiei datorate. Prin neexecutarea lato sensu (in sens larg) a obligatiei se intelege executarea ei cu intarziere, executarea necorespunzatoare ori neexecutarea propriu-zisa totala sau partiala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Raspundere civila contractuala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Raspundere civila contractuala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Raspundere civila contractuala. Definitiile termenilor despre Raspundere civila contractuala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Raspundere civila contractuala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Raspundere civila contractuala.