Raspundere civila delictuala directa

Definitie Raspundere civila delictuala directa

Sinonim - raspundere civila delictuala pentru fapta proprieObligatia de reparare a prejudiciului cauzat altuia revine direct si nemijlocit autorului faptei ilicite si prejudiciabile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Raspundere civila delictuala directa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Raspundere civila delictuala directa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Raspundere civila delictuala directa. Definitiile termenilor despre Raspundere civila delictuala directa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Raspundere civila delictuala directa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Raspundere civila delictuala directa.