Raspundere civila delictuala obiectiva

Definitie Raspundere civila delictuala obiectiva

Angajarea acestui tip de raspundere civila delictuala se explica pe un temei obiectiv. Temeiul este ideea de garantie. Domeniul de aplicare este alcatuit din: a) raspunderea comitentilor pentru prejudiciile cauzate de prepusii lor b) raspunderea pentru prejudiciile cauzate de lucruri c) raspunderea pentru prejudiciile cauzate de animale d) raspunderea pentru prejudiciile cauzate de ruina edificiului e) raspunderea pentru prejudiciile cauzate prin acte administrative.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Raspundere civila delictuala obiectiva? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Raspundere civila delictuala obiectiva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Raspundere civila delictuala obiectiva. Definitiile termenilor despre Raspundere civila delictuala obiectiva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Raspundere civila delictuala obiectiva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Raspundere civila delictuala obiectiva.