Raspundere civila delictuala

Definitie Raspundere civila delictuala

Obligatia unei persoane de a repara prejudiciul cauzat altuia printr-o fapta ilicita extracontractuala sau, dupa caz, prejudiciul pentru care este chemata prin lege sa raspunda. Ultima parte a definitiei este de natura a releva faptul ca in materie delictuala putem fi obligati sa reparam o paguba cauzata de o alta persoana, de un lucru, animal sau de ruina unui edificiu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Raspundere civila delictuala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Raspundere civila delictuala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Raspundere civila delictuala. Definitiile termenilor despre Raspundere civila delictuala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Raspundere civila delictuala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Raspundere civila delictuala.