Raspundere sociala

Definitie Raspundere sociala

O atitudine constienta, activa, concretizata intr-un comportament care corespunde in cel mai inalt grad cerintelor, necesitatilor sociale obiective, atitudine care rezulta dintr-o hotarare, act de constiinta si vointa a individului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Raspundere sociala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Raspundere sociala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Raspundere sociala. Definitiile termenilor despre Raspundere sociala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Raspundere sociala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Raspundere sociala.