Rata activelor circulante

Definitie Rata activelor circulante

Rata de structura patrimoniala din categoria ratelor de structura a activului ce se calculeaza astfel:Rac = (Active circulante / Total activ) x 100In cadrul activelor circulante mai pot fi intalnite urmatoarele rate:- rata stocurilor- rata creantelor- rata disponibilitatilor si plasamentelor

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rata activelor circulante? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rata activelor circulante.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rata activelor circulante. Definitiile termenilor despre Rata activelor circulante cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rata activelor circulante, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rata activelor circulante.