Rata activelor imobilizate

Definitie Rata activelor imobilizate

Rata de structura patrimoniala din categoria ratelor de structura a activului. Reprezinta ponderea elementelor patrimoniale ce servesc intreprinderea in mod permanent in totalul activului, masurand gradul de investire a capitalului in intreprinderea respectiva.Rai = (Active imobilizate / Total activ) x 100In cadrul activelor imobilizate mai sunt utilizate:- rata imobilizarilor corporale- rata imobilizarilor financiare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rata activelor imobilizate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rata activelor imobilizate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rata activelor imobilizate. Definitiile termenilor despre Rata activelor imobilizate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rata activelor imobilizate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rata activelor imobilizate.