Rata autonomiei financiare globale

Definitie Rata autonomiei financiare globale

Rata de structura patrimoniala din categoria ratelor de structura a pasivului.Se calculeaza ca un raport intre capitalul propriu si pasivul total sub forma procentuala sau sub forma de coeficient, dupa relatiile:Rafg = (Capital propriu / Total pasiv) x 100Rafg = Capital propriu / Total pasiv

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rata autonomiei financiare globale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rata autonomiei financiare globale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rata autonomiei financiare globale. Definitiile termenilor despre Rata autonomiei financiare globale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rata autonomiei financiare globale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rata autonomiei financiare globale.