Rata creantelor

Definitie Rata creantelor

Rata de structura patrimoniala ce face parte din categoria ratelor activelor circulante. Se calculeaza astfel:Rc = (Creante / Total activ) x 100Rc = (Creante / Active circulante) x 100Aceasta rata va inregistra valori foarte scazute sau nule in cazul intreprinderilor de comert cu amanuntul si a celor de prestari servicii si valori mai ridicate in cazul altor intreprinderi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rata creantelor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rata creantelor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rata creantelor. Definitiile termenilor despre Rata creantelor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rata creantelor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rata creantelor.