Rata de indatorare globala

Definitie Rata de indatorare globala

Rata de structura patrimoniala din categoria ratelor de structura a pasivului.Se calculeaza ca un raport intre totalul datoriilor si pasivul total, sub forma procentuala sau de coeficient:Rig = (Total datorii / Total pasiv) x 100Rig = Total datorii / Total pasiv Raportul dintre datoriile totale a firmei si capitalul propriu. DT/ Cpr*100

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rata de indatorare globala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rata de indatorare globala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rata de indatorare globala. Definitiile termenilor despre Rata de indatorare globala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rata de indatorare globala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rata de indatorare globala.