Rata disponibilitatilor si plasamentelor

Definitie Rata disponibilitatilor si plasamentelor

Rata de structura patrimoniala ce face parte din categoria ratelor activelor circulante. Se calculeaza astfel:RDP = (Disponibilitati si plasamente / Total activ) x 100RDP = (Disponibilitati si plasamente / Active circulante) x 100RD = (Disponibilitati / Total activ) x 100RD = (Disponibilitati / Active circulante) x 100RP = (Plasamente / Total activ) x 100RP = (Plasamente / Active circulante) x 100Rata disponibilitatilor si plasamentelor reflecta ponderea acestora in patrimoniul intreprinderii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rata disponibilitatilor si plasamentelor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rata disponibilitatilor si plasamentelor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rata disponibilitatilor si plasamentelor. Definitiile termenilor despre Rata disponibilitatilor si plasamentelor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rata disponibilitatilor si plasamentelor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rata disponibilitatilor si plasamentelor.