Rata fonduri proprii/datorie

Definitie Rata fonduri proprii/datorie

Raport intre datoria pe termen lung a unei societati comerciale si fondurile proprii.Cu cat rata este mai ridicata, cu atat efectul de levier financiar este mai mare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rata fonduri proprii/datorie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rata fonduri proprii/datorie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rata fonduri proprii/datorie. Definitiile termenilor despre Rata fonduri proprii/datorie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rata fonduri proprii/datorie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rata fonduri proprii/datorie.