Rata imobilizarilor corporale

Definitie Rata imobilizarilor corporale

Rata de structura patrimoniala ce face parte din categoria ratelor activelor imobilizate. Marimea acestei rate este determinata de natura activitatii, dar si de optiunile strategice si de politica de dezvoltare a firmei.Ric = (Imobilizari corporale / Total activ) x 100Ric = (imobilizari corporale / Active imobilizate) x 100

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rata imobilizarilor corporale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rata imobilizarilor corporale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rata imobilizarilor corporale. Definitiile termenilor despre Rata imobilizarilor corporale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rata imobilizarilor corporale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rata imobilizarilor corporale.