Rata independentei financiare

Definitie Rata independentei financiare

Rata independentei financiare = Capitaluri proprii / Capitaluri permanenteRaport ce oglindeste masura in care intreprinderea isi utilizeaza fondurile proprii si exprima gradul sau de independenta fata de creditorii permanenti.In mod traditional, bancherii pretind ca acest raport sa fie mai mare de 0,5.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rata independentei financiare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rata independentei financiare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rata independentei financiare. Definitiile termenilor despre Rata independentei financiare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rata independentei financiare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rata independentei financiare.