Rata randamentului

Definitie Rata randamentului

Indicator de masurare a randamentului, calculat astfel:Rata randamentului = (Valoarea curenta a unui activ - valoarea activului la data cumpararii) / valoarea activului la data cumpararii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rata randamentului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rata randamentului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rata randamentului. Definitiile termenilor despre Rata randamentului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rata randamentului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rata randamentului.